Werkplaats

Wij streven ernaar om in onze werkplaats altijd een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. De sleutelwoorden voor de reparatie van uw auto zijn: betrouwbaar,uitstekende service, kennis en alles voor een redelijke prijs.

Bij duur uitvallende reparaties word er altijd eerst met de klant overlegt alvorens de reparatie word uitgevoerd.U komt dus nooit voor onaangename verassingen te staan. Onze zorg is de klant mobiel te houden tegen zeer schappelijke prijzen.

Ook doen wij aan Algemene Periodieke Keuring. Zoals u waarschijnlijk wel weet is dit verplichte keuring in Europa, dit is ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het mileu.

Een APK keuring is een uitgebreide controle van alle punten van de auto die belangrijk zijn om veilig te kunnen rijden. Hierbij kunt u denken aan onder andere de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie etc. Tenslotte wordt er gekeken naar aspecten die voor het milieu belangrijk zijn, zoals de uitlaatgassen. Hiervoor wordt een roetmeting (dieselauto’s) of viergasmeting (bezineauto’s) gedaan.
Voor een veilige auto komt u naar Deniz Auto's!